Du må først lære deg metodikken og stole på den, samtidig som du har meg som guide og sparringspartner hele veien. Vi driver med dette for å tjene penger. Du kan begynne i dag.

 • Maks avkastning

  Å ha kontroll på hvilke ulike eiendommer som vi tjener mest på, både på kort og lang sikt er det viktigste vi driver med innen eiendom. De fleste på kurs får seg noen a-ha opplevelser når vi jobber oss gjennom stoffet.

 • Rett risiko

  Ingen avkastning uten risiko. Kunsten er å velge klokt og gjøre smarte grep for å redusere risikoen samtidig som du får god avkastning. Her lærer du også grep som reduserer risiko.

 • Din profil

  Samtidig må alt du gjør stemme med hvem du er som investor, ditt liv og din personlighet. Å drive med eiendom skal, i tillegg til å gi deg penger, også være gøy. Jeg må bli kjent med deg. 

 • Stol på metodikken

  Etterhvert som du får dette i fingrene og diskutert dette med meg, kommer du til å se på eiendomsmarkedet og de mulighetene som er der på enkelt annen måte. Det er når du selv følger metodikken og er trygg, kombinert med et godt kjøp, at jeg er fornøyd.

“Fra jeg begynte på kurset gikk det fort. Jeg har startet eget AS og lært hvordan jeg skal legge frem investeringsforslaget til banken. Etter bare 6 uker kjøpte jeg en ny utleiebolig. Niko bringer alltid noe nyttig inn i samtalene og coachingen!"

ANGELIQUE FJELSTAD

EIENDOMSINVESTOR

“Samboeren min mente jeg ikke var proff nok. Kurset har endret mye for oss, og nå er det god stemning. Vi vet hvor, hva og hvordan. Vi er sikre i beslutningen  og motiverte. Nå skal vi maksimere avkastningen på sparepengene "

STIAN PEDERSEN

EIENDOMSINVESTOR

© Copyrights by SmartUtleie. All Rights Reserved.